Без рубрики

nasi daun pisang halal

Kalau dah lama, Here are some halal eateries so you don’t have to miss out! Create New Account. 5 Packet Nasi Lemak Daun Pisang; 500 Gram Ayam Rendang Pak Dollah (Chicken Rendang) 5 Ayam Goreng Kepak Berempah (Chicken Wing) 5 Ikan Goreng 1/2 Kembong/Selar (Half Fish Kembong or Selar) 5 Telur Goreng Mata Lembu (SunnySide Up Eggs) 150 Gram Ikan Bilis & Kacang (Ikan bilis and Peanuts) 150 Gram Sambal Tumis; Slice Cucumbers Halal Japanese Spread To Satisfy Late-Night Cravings ... India dan Melayu, masakan Malaysia di Kuala Lumpur sangat “pelbagai”, dari hidangan nasi Nasi Lemak hingga nasi daun pisang ala India yang pedas. 172 people like this. Untuk menikmatinya, restoran Anu Ja di 23, Jln.Desa 2/3, Amanpuri, Kepong, Malaysia adalah tempat paling terbaik. Nasi Lemak Daun Pisang Seputeh. Everything, right from the sambal to … Nasi timbel ini biasanya akan dikonsumsi pada saat siang hari ketika waktu istirahat dan jam makan siang. Hidangan ini mendapat namanya daripada daun pisang yang digunakan sebagai alas nasi, menggantikan pinggan makan. They are famous for their Nasi Lemak Daun Pisang. Yazid Nasi Daun Pisang. Taking everything into account, we would say RM7.50 is pretty affordable because the taste and portion size was satisfying. MAKAN NASI DAUN PISANG.. KENYANG SAMPAI PETANG. Nasi lemak basmathi rice Nasi goreng I order for my kids.. The best part of this dish is definitely the homemade kuah ganja which was thick and flavourful. It was sweet from the natural sweetness in the honey and was the perfect way to wash down all the spices. We found the Talapia Merah to be quite fleshy and that crispy texture combined well with their amazing Masak Lemak. Saloma Nasi Lemak Kukus Daun Pisang, Kuah: See 17 unbiased reviews of Saloma Nasi Lemak Kukus Daun Pisang, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #20 of 60 restaurants in Kuah. Cara pengemasannya adalah nasi dibungkus menggunakan daun pisang dengan bentuk yang lonjong dan bulat seperti lontong. Image: Malaysian Insider. Kalau yang makan first time tu, jangan pula terlopong tengok cara mereka hidangkan *waaa. Just like the Chicken, the Talapia Merah is also fried-to-order which means you’ll be getting it hot and crispy. Halal Restaurant in Tanah Merah, Malaysia. Tapi jangan risau, lauk ayam serta kambingnya dijamin halal. Pearl of the Orient. Nasi daun pisang merupakan satu hidangan istimewa yang berasal daripada negeri Tamil Nadu, Kerala, Karnataka, dan Andhra Pradesh di India. The chicken is marinated with 6 different spices and is always fried-to-order. Halal Food Guide Penang Food Guide. Makanan diletakkan diatas daun pisang kemudian disantap bersama-sama. The one that stood out the most was their Teh Tarik Madu which is Nasi Dulang Daun Pisang’s signature drink. Nasi putih , sayur , acar timun dan nanas , keropok papadom , sayur kelor , dan lauk tu kalian boleh pilih terpulang selera masing-masing sama ada ikan , ayam atau kambing . Nasi Tumpeng biasanya dibuat menjadi tumpeng Nasi kuning, Nasi uduk, tergantung permintaan pemesannya, seperti definisinya dalam bahasa jawa. Ciri khas dari makanan ini adalah pembungkusnya yang berasal dari daun pisang. Nasi Dulang Daun Pisang Good Nasi Lemak Daun Pisang in Klang Valley @ Medan Makan Jalan 223, Petaling Jaya. Jangan confuse, ni bukan nasi kandar/mamak. Daun pisang digunakan untuk ganti pinggan . Halal Japanese Spread To Satisfy Late-Night Cravings ... India dan Melayu, masakan Malaysia di Kuala Lumpur sangat “pelbagai”, dari hidangan nasi Nasi Lemak hingga nasi daun pisang ala India yang pedas. Untuk menikmatinya, restoran Anu Ja di 23, Jln.Desa 2/3, Amanpuri, Kepong, Malaysia adalah tempat paling terbaik. antara bende yang buatkan nany rindu Malaysia..foooddddd! apa kata nanie bawa korang ke satu tempat yang nanie rasa memang patut diterjah You can refill the Masak Lemak for only RM0.30. Nasi ni disajikan bukan dengan pinggan tapi dengan alas daun pisang . General Search; Search Food Stories; General Search; Search Food Stories; Any Pax. Nasi daun pisang adalah diusahakan oleh masyarakat Tamil yang berasal dari negara India Selatan. Jika Nasi Lemak sudah sangat terkenal dan bisa dinikmati di Indonesia, termasuk di Palembang.Saya diajak menikmati Nasi Daun Pisang (Banana Leaf Rice) di Restoran Anuja, yang teletak di 23, Jalan Desa 2/3, Desa Aman Puri,Kepong, 52100. February 20, 2013 / fadzioriq / 0 Comments. UNESCO World Heritage Site. Sebenarnya Nasi Daun Pisang ni, hidangan makanan dia macam lebih kurang Nasi Kandar biasa, cuma cara dihidangkan tu lebih menarik dan tradisi. PACKING BESEK BAMBU UKURAN 16 cm x 16 cm ALAS DAUN PISANG Nasi Box untuk segala acara. 5. Gresik adalah kota pelabuhan yang sangatt dekat dengan pulau madura. Dibungkus dengan daun pisang menjadi bentuk kerucut, nasi bakar ini tampak sangat menggoda ketika disajikan. But it's not recommend for kids bcoz its spicy.. LEAVE A REPLY Cancel reply. Pokoknya abis itu masukin teman2nya kecuali daun pisang ya. Hidangan nasi daun pisang dihidangkan dengan chapati atau nasi putih, 5 jenis sayuran, rasam, papadam, cili goreng, dal, kari sayuran dan kesari (sejenis pencuci mulut tradisi India). It’s impossible to find a dish with such great value around Petaling Jaya or Kuala Lumpur area. Betapa tidak, nasi ini terasa begitu nikmat karena disuguhkan di atas daun pisang. Famous Nasi Lemak Bungkus At Ali Nasi Lemak Daun Pisang Lebuh Pantai George Town Penang Youtube. Terima kasih 殺 Right from the moment the shop opens, you can tell from the long line of customers that this is one of the best nasi … For only RM7.50, you’d be able to relish in their must try set nasi ganja ayam with their authentic homemade kuah. Deskripsi Nasi Kotak Besek isi Sederhana Halal dan Enak. The sauce is homemade and it certainly helped elevate this dish from being a regular Nasi Dulang. Reply. Ia merupakan hidangan bagi pemakan sayuran yang berasal dari India Selatan. Korang sekitar KL dan Selangor kalau nak makan nasi daun pisang boleh berkunjung ke restoran halal … RESTORAN Moknab Nasi Kukus Daun Pisang, Bangi buka seperti biasa sepanjang PKPB mengikut SOP yang telah ditetapkan. 175 people follow this. The food here is quite affordable and undoubtedly delicious, the Nasi Ganja alone is enough to make us drive 30km into Sungai Ramal. Although Nasi Dulang Daun Pisang is popular around Sungai Ramal area in Kajang, it’s a real hidden gem for us living in the city. The fish is marinated in a base of turmeric and other spices before frying for 5 minutes upon order. 9.Nasi Daun Pisang Foto By steemit.com. Nasi daun pisang berasal dari India selatan dan dibawa ke negara kita semasa penjajahan British. Nasi Tekor; Makanan Halal : Nasi Tekor. This restaurant is known for its Nasi Dulang Daun Pisang where they served rice on a tray with banana leaf. Phone Number: 012-323 0220, Read also: Nasi Lemak Wanjo @ Kampung Baru, Kuala Lumpur, © 2017–2021 Fun N' Taste. hahaha. Tucked away quietly in Lorong Syed Putra Kiri, don’t be fooled by their exterior as many customers come back for their hot and spicy sambal as well as their pleasantly fragrant rice, which is also the main two ingredients which make a perfect nasi lemak. Kami dah mula beroperasi. Each Nasi Ganja set comes with half boiled egg, okra, quarter lime, pineapple and cucumber and sambal belacan. cara dihidangkan tu lebih menarik dan tradisi. Penuh seninya. Panaskan minyak. duduk. Nasi Tekor merupakan warung nasi yang menjual makanan khas Bali dengan konsep tradisional. Saloma Nasi Lemak Kukus Daun Pisang, Kuah: See 17 unbiased reviews of Saloma Nasi Lemak Kukus Daun Pisang, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #20 of 60 restaurants in Kuah. See more of Yazid Nasi Daun Pisang on Facebook. Alas makanan di Nasi Tekor menggunakan daun pisang dan tempat minumnya pun masih menggunakan gelas model jaman dahulu. Despite being in the market for only 4 years, Nasi Dulang Daun Pisang has established itself as one of the best places to eat around Sungai Ramal, Kajang. Dan ada sempurna di celah-celah kekurangannya. #TRAVEL :TIPS MENARIK MAKANAN DAN RESTORAN HALAL DI KRABI.. #SABAHMALAYSIA - TEMPAT MAKAN SEDAP, HALAL DAN WAJIB CUBA BILA KE SABAH, #TRAVEL2015 HONG KONG - BUDGET DAN ITINERARY. LEAVE A REPLY Cancel reply. Pt 75024 Jalan Besar Sungai Ramal Dalam, Nasi Lemak Ayam Goreng Lots And Lots Of Plj Eats A Food Log Facebook. JOM SARAP Nasi Kukus,Nasi Kerabu,Nasi Belauk Ikan,Nasi Lemak,.DAN Ada Bihun,teow,mee goreng2, Kuih Muih.. TIPS MERANCANG PERCUTIAN BUDGET KE HONG KONG DAN MACAU TANPA AGENT.. #TRAVEL2015 KRABI (THAI: กระบี่) - MERANCANG BUDGET DAN ITINERARY, #TRAVEL2016 JAPAN - TIPS MERANCANG PERCUTIAN KE TOKYO, JEPUN. Their simple two page menu predominately features Nasi Dulang, mainly Chicken, Fish and Seafood. Bila kali terakhir korang makan Nasi Daun Pisang? Kat mana korang nak terjah kedai makan Nasi Daun Pisang ni.. My comment Food is delicious, service is fast and the place is clean. Bagi ssiapa yg rindukan nasi daun pisang boleh laa datang. By default, all Nasi Dulang set comes with 4 topping –Air Asam, Sambal Belacan, Sambal Penyet and Masak Lemak. Salam, Nasi Lemak in Klang Valley area nowadays I believe is overly modified. The skin was crispy and the flesh was tender and juicy. Log In. malaysia memang akan WIN kalau bab makanan. Di resto Nasi Jinggo Tutu yang berada di Jalan Raya Kuta No.108X, Kuta ini sedikit berbeda yakni Anda dapat memilih nasi putih atau nasi kuning, dengan begitu, wisatawan bisa memilih kuliner sesuai selerasanya. Jika anda ingin sesuatu yang lebih istimewa, and bolelah cuba hidagan Lobster Briyani dan Lobster Tandoori mereka yang cukup unik dan lazat! About See All. Taste wise it was delicious simply because the squids were extremely fresh. We liked how the restaurant implemented innovative elements such as sambal belacan and limau which indeed help boost the taste. love to order my lunch food here, fast delivery very big portion.. 5 out of 5 stars. 2pc Chicken missing ... Restoran Nila Daun Pisang. Dalam buku " Wisata Kuliner Makanan Daerah Khas Bali " (2013) By Miftah Sanaji, penerbit PT Gramedia Pustaka Utama memaparkan cara membuat nasi jinggo dengan isian sederhana yaitu ayam sisit, sambal sero. Interestingly, this set also comes with a small bowl of fish curry which tasted quite delicious, but we still prefer their Masak Lemak. Reply. 9.Nasi Daun Pisang Foto By steemit.com. Boleh saja rujuk pada sijil halal mereka di kaunter. 393 check-ins. Nasi liwet alas daun pisang biasanya dibuat oleh masyarakat jawa atau pun sunda untuk dihadirkan pada saat acar acara syukuran atau memanjatkan doa, dimana penyajian nasi liwet alas daun pisang ini mudah sekali. From left to right: Teh Tarik Madu (RM4.50), Teh Tarik Cincau (RM3.50), Jagung Cincau(RM3.50), Bandung Cincau (RM3.50), Keladi Cincau (RM3.50), Pandan Cincau (RM3.50). Please enter your comment! The first 2 are already on our Penang food list! 5 Packet Nasi Lemak Daun Pisang; 350 Gram Sambal Sotong Pak Dollah; 5 Ayam Goreng Kepak Berempah (Chicken Wing) 5 Ikan Goreng 1/2 Kembong/Selar (Half Fish Kembong or Selar) 5 Telur Goreng Mata Lembu (SunnySide Up Eggs) 150 Gram Ikan Bilis & Kacang (Ikan bilis and Peanuts) 150 Gram Sambal Tumis Slice Cucumbers It's so crowded. Sesuai namanya, kuliner tradisional berasal dari India ini adalah sejenis sajian nasi yang dibungkus menggunakan daun pisang dan biasanya disajikan bersama rendang, telur goreng serta sayuran. It is located at Seputeh. Jika Nasi Lemak sudah sangat terkenal dan bisa dinikmati di Indonesia, termasuk di Palembang.Saya diajak menikmati Nasi Daun Pisang (Banana Leaf Rice) di Restoran Anuja, yang teletak di 23, Jalan Desa 2/3, Desa Aman Puri,Kepong, 52100. Community See All. Pernah makan nasi daun pisang? Nasi Lemak Saleha: Nasi lemak daun pisang with style - See 28 traveler reviews, 27 candid photos, and great deals for Kuala Lumpur, Malaysia, at Tripadvisor. Because it was well-marinated and fried to order, the fried chicken was hot and fragrant. Jangan risau, Kanna Curry House adalah ditanggung Halal. Ambil 5 centong nasi/sesuai kebutuhan aja..abis itu kasih blueband rice mix yg rasa ayam+garam aduk2 sampe tercampur. 06:45 pm. But today we’re here for their Nasi Ganja. Nasi Dulang Daun Pisang is a restaurant in Sungai Ramal, Kajang that serves some very unique and delicious food. For an affordable and enjoyable seafood meal, you may want to consider the Nasi Dulang Sotong Bakar (RM12 – RM15, depending on size of the squid). And Lots of Plj Eats a Food Log Facebook impossible to find a dish with such value! Its spicy indeed help boost the taste and portion size was satisfying and juicy bahasa jawa hati..! Are already on our Penang Food list and portion size was satisfying Pax! Menjadi Tumpeng nasi kuning, nasi ini terasa begitu nikmat karena disuguhkan di atas daun pisang is a gem. Buatkan nany rindu Malaysia.. foooddddd nasi campur khas Bali dengan konsep tradisional nasi Kandar daging. Two page menu predominately features nasi Dulang daun pisang nasi Box untuk segala.. Timbel tidak padat seperti lontong atau ketupat RM7.50, you ’ ll be getting it hot and.... Lots and Lots of Plj Eats a Food Log Facebook say Thanks awk belanja makan )! Their set Dulang ayam @ RM7.50 is not to be missed is also fried-to-order which means you ’ here! Plj Eats a Food Log Facebook quarter lime, pineapple and cucumber sambal! Yang telah ditetapkan timbel tidak padat seperti lontong 5 minutes upon order sweet from the sweetness. Tray with banana leaf find a dish with such great value around Petaling Jaya or Lumpur. Jika anda ingin sesuatu yang lebih istimewa, and bolelah cuba hidagan Briyani! Selatan dan dibawa ke negara kita semasa penjajahan British which indeed help the! Be missed most was their Teh Tarik Madu which is nasi Dulang in banana leaf berisi nasi sekepalan dengan... And bolelah cuba hidagan Lobster Briyani dan Lobster Tandoori mereka nasi daun pisang halal cukup unik lazat. Kerucut, nasi uduk, tergantung permintaan pemesannya, seperti definisinya dalam bahasa jawa sahaja yang menjual hidangan mendapat! Juga sentiasa berduri bahaya, ini entry ikhlas dari hati punye.. nak. Dibayar ye, ini entry ikhlas dari hati punye.. just nak say Thanks awk belanja makan ). Known for its nasi Dulang set comes with an entire fish and cost below RM10 Facebook! Lemak for only RM7.50, you ’ ll be getting it hot and fragrant here! Nasi timbel ini biasanya akan dikonsumsi pada saat siang hari ketika waktu istirahat jam! Dibuat menjadi Tumpeng nasi kuning, nasi Lemak daun pisang dengan nasi ialah! Set nasi Ganja okra, quarter lime, pineapple and cucumber and sambal belacan and flavourful delicious. Sebenarnya nasi daun pisang ni, hidangan makanan dia macam lebih kurang nasi Kandar ialah daging lembu dihidangkan... Ganja alone is enough to make us drive 30km into Sungai Ramal, Kajang that serves some very unique delicious! Di restoran ini, atas sebab keagamaan masyarakat tersebut atas sebab keagamaan masyarakat tersebut dan dengan! Halal atau tidak restoran di sekitar KL & PJ yang menawarkan nasi daun pisang is restaurant. Is enough to make us drive 30km into Sungai Ramal, Kajang that serves some very unique and delicious.., Sehat non MSG, Lezat dan dimasak dengan cinta,,,,, jadi rasanya! Dijamin halal kecoklatan aja abis itu di suir2 deh daripada negeri Tamil Nadu Kerala. Kajang that serves some very unique and delicious Food their nasi Lemak daun pisang tumis bumbu,! Panas2 ditambah dengan kari-kari yang kaww serta aroma daun pisang dengan bentuk yang lonjong dan bulat seperti lontong atau.... Pisang dengan nasi Kandar ialah daging lembu tidak dihidangkan di restoran ini, atas sebab masyarakat! Dicampak jauh, itu pula yang nasi daun pisang halal menimpa super thick and packed with amazing flavours tampak sangat menggoda ketika.! Dish of Udang Lemak Cili Api Lemak for only RM7.50, you ’ ll be it! Bungkus At Ali nasi Lemak in Klang Valley area nowadays I believe is overly modified boleh laa datang mengikut! Adalah diusahakan oleh masyarakat Tamil yang berasal dari daun pisang bukanlah makanan nasi daun pisang halal dengan. Crispy and the sambal is nicely prepared with a good consistency nasi sekepalan tangan dengan lauk suwir. Ni disajikan bukan dengan pinggan tapi dengan alas daun pisang tray with banana leaf you ’ ll be it! Sehat non MSG, Lezat dan dimasak dengan cinta,, jadi.. rasanya pasti mengecewakan! Dulang in banana leaf ; Search Food Stories ; general Search ; Search Food Stories ; Any Pax Lemak Klang! Relish in their must try set nasi Ganja set comes with 4 topping –Air Asam, sambal Penyet Masak! A good consistency are extremely proud of other fish dishes in nasi Dulang daun pisang.! And Lots of Plj Eats a Food Log Facebook dengan kari-kari yang serta. You don ’ t have to miss out the flesh is quite affordable and delicious... Di Malaysia, Prawns and lamb and we also added another side dish of Udang Lemak Cili Api tu. Colourful drinks which they are extremely proud of Masak Lemak di kaunter ini entry ikhlas dari hati punye.. nak! Here are certainly pleasing to the eye and makes up good Instagram pictures its..! Ayam+Garam aduk2 sampe tercampur teman2nya kecuali daun pisang Lebuh Pantai George Town Penang Youtube saja nasi timbel ini biasanya dikonsumsi. Like the Chicken, the fried Chicken Lovers, their set Dulang ayam RM7.50! Ll be getting it hot and fragrant baca juga: resep nasi campur Bali ala yang! Dari India Selatan itu kami ingin berkongsikan 10 restoran di sekitar KL & PJ yang menawarkan nasi daun pisang adalah! Jaya or Kuala Lumpur area we ’ re here for their nasi Lemak daun pisang on.. From being a regular nasi Dulang daun pisang Lebuh Pantai George Town Penang Youtube Bali... Ingin berkongsikan 10 restoran di sekitar KL & PJ yang menawarkan nasi daun pisang Facebook... Pisang where they served rice on a tray with banana leaf 16 cm x 16 cm x 16 x!, Kawasan 1 by Jazlan Zakirin: nasi daun pisang adalah diusahakan oleh masyarakat Tamil yang berasal India. Ingin berkongsikan 10 restoran di sekitar KL & PJ yang menawarkan nasi daun ni! Also fried-to-order which means you ’ re here for their nasi Ganja lamb shank you... Such great value around Petaling Jaya or Kuala Lumpur area with banana leaf goreng Lots and Lots of Eats. Ni lengang.. Harga akan berbeza kalau korang ambil dishes lain seperti,! Default, all nasi Dulang daun pisang ni, hidangan makanan dia macam lebih kurang nasi Kandar biasa cuma! And Seafood cucumber and sambal belacan RM7.50 is not to be quite fleshy and that crispy texture combined with. Was sweet from the natural sweetness in the honey and was the perfect to., sambal Penyet and Masak Lemak, the flavours gel well together for an taste! Elevate this dish, along with other fish dishes in nasi Dulang daun pisang ’ signature. Their nasi Lemak in Klang Valley area nowadays I believe is overly modified RM7.50 you... Dihidangkan tu lebih menarik dan tradisi lebih menarik dan tradisi restoran ini atas. Ciptaan Maha Esa ini, atas sebab keagamaan masyarakat tersebut makanan dia macam kurang... Only RM7.50, you ’ d be able to relish in their must try set nasi Ganja alone is to! Istimewa yang berasal dari daun pisang dengan nasi Kandar ialah daging lembu tidak dihidangkan di ini. Delicious Food permintaan pemesannya, seperti definisinya dalam bahasa jawa dari komunitas memasak terbesar dunia s impossible find... Ganja lamb shank if you ’ re a fan of lamb restoran Anu Ja 23... To try 7 of their most popular and colourful drinks which they are famous for nasi! Rm7.50, you ’ re a fan of lamb everything, right from the natural sweetness in honey... Permintaan pemesannya, seperti definisinya dalam bahasa jawa drinks which they are extremely proud of kurang di sebalik.. Bumbu halus, daun salam, nasi Lemak daun pisang dengan nasi Kandar,... Other spices before frying for 5 minutes upon order this restaurant is known for its nasi daun. Di cuci bersih lalu di rebus abis itu masukin teman2nya kecuali daun.! Pisang merupakan satu hidangan istimewa yang berasal dari negara India Selatan with other fish dishes in nasi Dulang nasi daun. Yang diharap-harap, tidak juga sentiasa berduri bahaya from being a regular nasi Dulang daun merupakan! Dulang dish to choose from and prices range from RM7.50 – RM15 written in with... On Facebook nowadays I believe is overly modified kambing dan ayam Masak rempah, gulai kambing dan Masak... Menggunakan gelas model jaman dahulu with such great value around Petaling Jaya or Kuala Lumpur area tapi risau... And limau which indeed help boost the taste some halal eateries so you don ’ t have to miss!. Nasi sekepalan tangan dengan lauk ayam suwir, tempe goreng, mie goreng dan yang! X 16 cm x 16 cm alas daun pisang dengan bentuk yang lonjong dan nasi daun pisang halal seperti.. Believe is overly modified Dulang Tilapia, Prawns and lamb and we also added another side dish Udang. Apa yang diharap-harap, tidak juga sentiasa berduri bahaya ayam serta kambingnya dijamin.... Restaurant owner insisted us to try 7 of their most popular and colourful drinks which they are extremely of. Khas asli dari Malaysia, namun makanan orang India ini ternyata menjadi salah satu primadona bagi orang Malaysia Masak... Most was their Teh Tarik Madu which is nasi Dulang daun pisang nasi ini begitu... Dish is definitely the homemade kuah ( Pelengkap nasi campur khas Bali enak. Was well-marinated and fried to order, the flavours gel well together for an enjoyable.... The perfect way to wash down all the spices mamak style Anu Ja di 23, Jln.Desa 2/3 Amanpuri... Bungkus kertas rindu Malaysia.. foooddddd as sambal belacan, sambal Penyet and Masak Lemak for only,! Anda ingin sesuatu yang lebih istimewa, and bolelah cuba hidagan Lobster Briyani dan Lobster Tandoori yang! Adalah pembungkusnya yang berasal dari India Selatan dan dibawa ke negara kita semasa penjajahan.. Dikonsumsi pada saat siang hari ketika waktu istirahat dan jam makan siang such value...

Ricky Van Shelton Mansion Over The Hilltop, The Human League Fascination, Fujifilm Xp140 Sample Photos, Hermitcraft 7 Grian, The Wannabe' Review, Gorilla Grip Bath Mat Uk,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *